Nokka kohti vuotta 2017


Jaa linkki

Olemme todenneet jo monta kertaa, että vuosi 2015 oli meille katastrofi. Muutimme Karrin kanssa yhteen (tämä siis oli positiivinen asia, mutta raskas sekin), perheenjäseneni kuoli onnettomuudessa ja sen jälkeen kaikki oli yhtä sumua siihen yhteen lokakuiseen päivään saakka, jolloin eräs vanhempi naispuolinen rattijuoppo ajoi kanssamme nokkakolarin Lahnajärveltä vähän Turkuun päin vanhalla ykköstiellä. Sen jälkeen sumu oli sitäkin sakeampi ja bisnekset tietenkin kärsivät todella pahasti.

Vuosi 2016 alkoi vielä sumuisissa merkeissä, mutta myyntiä saimme vauhditettua niin, että uskalsimme luottaa tulevaisuuteen. Erinäisten pienten vastoinkäymisten vuoksi valo tunnelin päässä tuntui koko ajan olevan juuri ulottumattomissamme, kunnes syyskuusta eteenpäin saimme oikeasti kiinni siitä yrittäjyyden punaisesta langasta, josta menestyksen matto on punottu. Näin pateettisen runollisesti sanottuna =)

Joulukuun lopulla voimme todeta, että yrityksemme taitaa peräti tehdä voittoa tänä vuonna. Tosin viimehetken hankinnat voivat sitä vähän vielä laskea. Viimehetken hankintoihin kuuluvat lähinnä video- ja valokuvatuotantoon tarvittavia varusteita, joita olemme suunnitelleet jo pitkään, mutta joiden hankkimista emme ole ennen tätä hetkeä edes uskaltaneet oikeasti harkita.

Videotuotanto onkin meillä nyt se suurin panostuksen alue. Karri opiskelee vielä vuoden päivät elokuvatuotantoa iltaisin Stadin Aikuisopistossa, ja häntä somessa seuranneet ovat varmasti huomanneet hänen daily vlog -projektinsa. Tuottamalla omaa materiaalia, Karri pääsee paitsi ilmaisemaan itseään videolla, myös kokeilemaan eri tekniikoita ja testaamaan omia ideoitaan kevyesti ja nopealla tempolla. Minun vlogi-projektini on kevyempää sorttia. Teen kaiken kännykällä ja pidän klipit lyhyinä. Ensi vuonna tulemme tarjoamaan, somekoulutusten lisäksi, vlogi- ja videotyöpajoja, mikäli kiinnostusta riittää. Myös valokuvapuolella tarjoamme someen liittyviä kursseja ja työpajoja. Minä haluan myös kehittyä valokuvaajana. Olen saanut jo mukavasti positiivista palautetta asiakkailtani ja seuraajiltani, että kyllä tässä itsekin vähän innostuu ja saa uskoa itseensä ja kuvaamiseensa.

Meidän pääfokus tulee olemaan kahdessa asiassa – sisällön visuaalisessa luomisessa asiakkaillemme ja itsellemme, sekä someoppien jakamisessa asiakkaillemme. Minähän olen toiminut sosiaalisen median kouluttajana jo kohta seitsemän vuotta ja siinäkin olen sen verran mukavaa palautetta saanut, että sitä puolta en todellakaan aio jättää pois. Uusi aluevaltaus on varsinaisten some- tai viestintästrategioiden tuottaminen asiakkaillemme. Näitä teimme viime vuoden aikana muutamia ja lisää teemme oikein mielellämme.

Loppuvuoden ehkä iloisin uutinen oli se, että sovimme Viestintä-Pirittan kanssa yhteistyöstä. Allekirjoittanut toimii siis myös Viestintä-Pirittan alihankkijana, mikä tietenkin antaa minulle entistä enemmän uskottavuutta somekouluttajana, ja Viestintä-Piritta voi tarjota palveluitaan myös ruotsin kielellä. Toinen ilon aihe on se, että päätin lähteä mukaan Vantaan Yrittäjänaisiin ja samalta istumalta minua pyydettiin hallituksen jäseneksi. Minä suostuin ja otin vastaan myös tiedottajan pestin. Verkostoituminen ja yhteistyö ovat loistavaia keinoja saada vauhtia bisneksiin ja samalla löytää hengenheimolaisia, joten olen todella innoissani näistä hommista.

Meille Lvngroomilaisille asiakkaan kokonaisviestintä on tärkeä asia. Vaikka konsultoisimme pelkästään somehommia, katsomme asiakasta kokonaisuutena. Haluamme olla pitkään mukana ja tukea asiakastamme saavuttamaan tavoitteensa ja joskus myös asettamaan uusia, uljaampia tavoitteita. Jos haluat käydä läpi viestintääsi yleisemmällä tasolla, voimme hyvin auttaa sinua.

Me olemme siitä erityinen pulju, että me osaamme tehdä kaikenlaista kivaa viestintää liittyvää. Osaamme hahmottaa kokonaisuuksia, miettiä strategiaa ja tulevaisuutta, suunnitella sisältöjä joita voi hyödyntää verkossa ja muuallakin, sekä pistää somen rullaamaan hyvin. Osaamme myös opastaa sinua tekemään itse parempaa työtä näissä asioissa. Lisäksi me hoidamme sinulle loistavat valokuvat ja videot, joita voit hyödyntää monipuolisesti viestinnässä. Me olemme paitsi ammattitaitoisia, myös mukavia ja viihdyttäviä työtovereita.

Eli kapula käteen ja sopimaan tapaamista kanssamme! Minä uskon nimittäin siihen, että kasvotusten asiat saadaan käynnistettyä parhaiten. Ja jos asut kaukana meistä, niin katsotaan onko meillä työkeikkoja sinne suuntaan, tai sitten vaikkapa sovitaan Skype-puhelu, jotta päästään alkuun.

Oikein menestyksekästä uutta vuotta 2017!

Toivottaa Laura Johansson
toimitusjohtaja ja jokapaikanhöylä
Lvngroom Oy
laura.johansson@lvngroom.fi
050 555 9292


Jaa linkki

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *