Lvngroomin tilannekatsaus


Jaa linkki


IMG_20160617_220137
Karri on ollut mukana toiminnassa noin puolitoista vuotta. Tähän aikaan mahtuu kummallekin meistä suuria henkilökohtaisia menetyksiä ja paha autokolarikin. Tästä huolimatta olemme sitkeästi jatkaneet eteenpäin Lvngroomin kanssa.

Kun lähdimme yrittämään yhdessä Karrin kanssa, meillä oli tietyt tavoitteet Lvngroomin kehityksen ja tuloksen suhteen. Sattuneista syistä nämä tavoitteet eivät likimainkaan toteutuneet ja paljon ajastamme on mennyt asioiden selvittelemiseen ja toipumiseen. Silti olemme, varsinkin tänä vuonna, onnistuneet nostamaan myynnin ihan uudelle tasolle. Lisäksi toimintamme on siirtynyt puhtaasta sosiaalisen median konsultoinnista ja sisällöntuotannosta video- ja valokuvatuotannon suuntaan. Tämä on tietenkin mieluinen asia, koska molemmat harrastamme valokuvausta ja nyt elokuussa Karri aloitti videotuotannon opinnot Stadin aikuisopistossa. Tämä merkitsee käytännössä sitä, että toivomme yhä enemmän videotoimeksiantoja.

Ja kyllä, Karri on edelleen töissä lähes täyspäiväisesti Lvngroomilla. Hänen opintonsa ovat iltapainotteiset. Itse olen panostanut paljon valokuvapuolen kehittämiseen. Olen omasta mielestäni kehittynyt viimeisten vuosien aikana todella paljon valokuvaajana, ja viimekin viikolla minulla oli pari valokuvauskeikkaa, joihin some ei oikeastaan liittynyt millään tavalla. Koulutuksia minulla on kalenterissa enemmän kuin koskaan aiemmin. Taitaa pelkästään syyskulle olla 9 koulutuskeikkaa, mikä on hieno juttu. Rakastan todella kouluttamista, luennoimista ja työpajojen pitämistä. Mistään työstä en ole saanut niin paljon positiivista palautetta, kuin somekursseiltani. Kun yleisö näkee, että rakastan kouluttamista, niin hekin viihtyvät hyvin. Näin ainakin uskon =)

1Oli miten oli, nyt on aika siirtyä eteenpäin tietyissä asioissa. Enää emme ota verkkosivutilauksia, paitsi heiltä jotka ovat jo tarjouksen meiltä saaneet. Hoidamme vanhat asiakkaamme tietenkin, kuten aiemminkin, mutta painopiste siirretään nyt visuaaliselle puolelle, sekä koulutuksiin. Yksittäisiä kirjoituskeikkoja haluan tehdä, kunhan aihe kiinnostaa, mutta tämäkin puoli on siirtymässä vähän taka-alalle.

Meidän tämän vuoden uutuustuotteemme, kuvapainotteiset tapahtumaraportoinnit, ovat olleen varsin suosittu palvelu. Vielä emme ole kalenterejamme saaneet näistä täyteen, mutta kuukausittain olemme päässeet tuottamaan kuva- ja videomateriaalia eri tapahtumiin ja julkaisemaan niitä lähes reaaliajassa. Tämän lisäksi olemme tarjonneet asiakkaillemme mahdollisuuden saada laadukkaasti, jälkikäteen käsitellyt kuvat omaan käyttöönsä. Tätä palvelua hiomme vielä ja aiomme tehdä siitä todellisen timantin, mutta jo nyt meillä on muutama asiakas, joka haluaa jatkaa tätä yhteistyötä kanssamme. Se kannustaa jatkamaan.

Olen pitkään valitellut tätä yrittämisen köyhyyttä. Meillä on takanamme todella vaikeat puolitoista vuotta ja se tuntuu vielä todella ikävästi lompakossa, mutta mikäli töitä riittää tulevaisuudessakin, niin voimme ehkä vihdoin ja viimein kääntää yrityksemme historiassa uuden sivun ja maksaa meille ihan oikeasti kuukausittaista palkkaa. Tätä odotellessa kannustan sinua ottamaan rohkeasti yhteyttä meihin. Kaipaatko kenties videota organisaatiollesi? Tai haluatko ihanan perhepotretin seinällesi? Vai oletko järjestämässä mahtavaa tapahtumaa, jonka haluat näkyvän sosiaalisessa mediassa visuaalisesti ja houkuttelevasti? Tai kaipaatko hyvää somekouluttajaa innostamaan ja inspiroimaan tiimiäsi? Me voimme auttaa näissä asioissa =)

Laura
Lvngroom Oy
050 555 9292


Jaa linkki

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *