CMADFI-seminaari ja tapahtumaseuranta à la Lvngroom


Jaa linkki

Olemme viime vuoden aikana aktivoituneet toden teolla Instagramissa ja jakaneet myös aktiivisesti valokuviamme muuallakin somessa. Tämän ovat monet huomanneet ja tämän seurauksena olemme päässeet muutamiin tapahtumiin liveraportointitöihin. Aiemmin olemme tehneet tätä muun muassa muutamilla eri festareilla (kurkkaa esimerkiksi Instagramissa Baltic Jazz tai googleta sana ”kesäpargas” niin näet esimerkkejä siitä, mitä olemme aiemmin tehneet).

Tällä kertaa CMADFI-tapahtuman pääjehu, Johanna Janhonen, pyysi meitä hoitamaan tapahtuman virallisen valokuvauksen ja samalla sovittiin, että päivän aikana päivitetään jonkin verran valokuvia someen (Twitteriin, Instagramiin ja Facebookiin). Tämä kuulosti hauskalta haasteelta ja saimme vastineeksi myös yhteistyökumppaneille ja sponsoreille tarkoitetun ständin seminaarisalin ulkopuolelta, jossa ehdimmekin jutella monien somessa viihtyvien kanssa. Verkostoituminen toimi siis loistavasti, toivomme löytävämme uusia yhteistyökumppaneita näistä uusista ja vanhoistakin kontakteista.

Tapahtuma oli aiempaa räväkämpi, mikä oli hieno homma kaikin puolin. Puhujakaarti oli mitä mainioin, aina professoreista Twitter-kuningattariin ja ydinfyysikoihin. Vaikka aiheet liittyivät tiiviisti toisiinsa ja monet sanoivat samoja asioita hieman eri sanankääntein, niin sisältö oli ensiluokkaista. Pidin eilisestä tilaisuudesta todella paljon, vaikka osa asiasta menikin ohi korvieni, kun räpelsin kamerani ja kännykkäni kanssa sisältöä someen.

Tässä pieni kattaus CMADFI-seminaarin valokuvista.

Tarvitsetko tehokasta ja monitaitoista liveraportointitiimiä tapahtumaasi tai haluatko esitellä matkailukohteeseesi laajalle someyleisölle? Ota yhteyttä Karriin (karri.anttila@lvngroom.fi) tai minuun (laura.johansson@lvngroom.fi), me hoidetaan homma ammattimaisesti ja sopivan humoristisesti 🙂 Meillä on myös hyvät yhteistyökumppanit isompaankin raportointiin!

Laura


Jaa linkki

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *