Näytä luonteesi videolla


Jaa linkki

videoVideot ovat kasvava osa yritysten markkinointia, tiedottamista ja myyntiä. Brändäykseen saa potkua tuottamalla video tai pari, joita voi sitten levitellä sosiaalisessa mediassa ja upottaa nettisivuille. Millainen video on hyvä sosiaalisessa mediassa, jos tarkoituksena on itsensä brändäys ja markkinointi?

Usein kun videoita innostutaan tuottamaan, halutaan saada kaikki mukaan. Kerrotaan ummet ja lammet ja pitää mahduttaa mukaan niin historiikki, kuin jokaisen työntekijän pärstätkin. Halutaan kertoa keitä ollaan ja mitä tuotteita tehdään. Ja tietenkin halutaan tehdä se teknisesti todella hyvin. Mutta onko pitkä yritysesittely oikeasti se fiksuin vaihtoehto?

Meidän mielestämme yritysvideon tarkoitus ei ole esitellä yritystä vaan herättää kiinnostus potentiaalisessa asiakkaassa yritystä kohtaan. Kaikkea EI tarvitse kertoa historiikista investointisuunnitelmiin, vaikka sekin toki sallittakoon jos on oikeasti hyvä syy kertoa niistä. Meidän mielestämme paras yritysvideo sisältää enemmän tunnetta, fiilistä, kuin nippelitietoa itse yrityksestä. Koska nippelitietoahan asiakas löytää todennäköisesti nettisivuilta muutenkin. Kerro siis mieluummin arvoistasi, tunteesta mitä haluat välittää asiakkaallesi ja kerro se mieluiten asiakkaan näkökulmasta. Koska loppujen lopuksi kaikki perustuu, varsinkin pienten yritysten välisessä kaupassa, juuri kemiasta.

Me tarjoamme fiilisvideoita joissa panostetaan enemmän fiilikseen, kuin nippelitietoon. Teemme yrityksen näköisiä videoita. Tässä meidän yritysvideomme, jonka kuvasimme viime viikolla Paraisilla mökillä.

Jos haluat oman fiilisvideon, ota yhteyttä. Sen ei tarvitse olla edes älyttömän kallis, jos se toteutetaan fiksusti ja filmaattisesti 😉
Laura


Jaa linkki

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *