Uusia tuulia Lvngroomissa


Jaa linkki

karrianttilamvOlen pohtinut paljon yksinyrittämistä pikkukaupungissa ja taloudellisen tilanteen ollessa mikä on, olen välillä tarttunut muihin oljenkorsiin ja tehnyt osa-aikatöitä muille. Nämä työt ovat olleet kiinnostavia ja antoisia kokemuksia kaikin puolin. Mutta samalla olen huomannut erään asian mitä kaipaan tehdessäni töitä yrittäjänä. Kaipaan työkavereita ihan älyttömästi.

Pitkien pohdintojen jälkeen olen päätynyt siihen, että joko laajennan toimintaa tai sitten pistän pillit pussiin. Yksin en halua jatkaa. Ja kuten asioilla on tapana, ne yleensä järjestyvät tavalla tai toisella. Niin kävi myöskin tällä kertaa. Koska yrittäjyys on alusta alkaen ollut minulle se juttu mitä haluan tehdä, päätin että haluan kaverin tähän rinnalleni. Jonkun jolla on mahdollisuus panostaa hommaan samalla tavalla, kuin minä olen tässä viime vuodet tehnyt (tai ainakin kovasti yrittänyt). Ja kuin sattuman kaupalla sellainen löytyi ja vielä ihan omasta kaveripiiristäni. Hän joka alkuun oli vain random Twitter- ja Facebook-kaveri muuttui pikkuhiljaa treffikumppaniksi ja poikaystäväksi ja pian hänestä tulee myös yhtiökumppanini, mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan.

Miiahan on mukana kuvioissa taustalla edelleen, mutta hän tekee uraa muualla. Mukaan tiimiin tulee (rumpusooloa kiitos trrrrrrrrrr…..) the one and only, twitterlegenda ja someparroista kenties tunnetuin, Karri Anttila! Tämän lisäksi tulen siirtämään kotitoimistoni tässä pikkuhiljaa pk-seudulle, mutta se ei tule vaikuttamaan työasioihin kovinkaan paljoa, tulen liikkumaan mm. Turun seudulla usein edelleenkin.

Mitä Karri tuo Lvngroomiin on paitsi loistavat kontaktit, myös tietotaitoa tekniseltä puolelta, sekä digitaalisen markkinoinnin osaamista. Hän on loistava sparraaja, kouluttaja ja ideoija, eikä kirjoittaminenkaan tai muu sisällöntuotanto (videot ja kuvat) ole hänelle vierasta puuhaa. Tulettekin tapaamaan Karria mm. työpajoissa ja ideapajoissa, joissa kehitetään asiakkaidemme viestintää parempaan suuntaan. Sosiaalinen media on Karrille kuin toinen olohuone, tämän vuoksi hän sopiikin hyvin team Lvngroomiin.

Olemme hioneet yhteistyökuvioita muutenkin viime aikoina ja tulemme tarjoamaan laajemman skaalan palveluita aina nettisivuista konseptisuunnitteluun ja sisällöntuotantoon. Sosiaalinen media on kuollut, jäljellä on enää viestintää eri muodoissa. Keskittykäämme siis viestintään kokonaisuudessaan, oli se sitten sosiaalisen median, nettisivujen tai perinteisten kanavien kautta. Meille sisältö on toden totta kuningas.

Tervetuloa @kanttila – on ilo päästä tekemään työtä kanssasi 🙂
(Yksi ensimmäisistä nakeista tulee olemaan omien nettisivujen uusiminen, jahka siihen pisteeseen pääsemme.)

Yhteistyökuvioita hiotaan edelleen joten ota yhteyttä jos kiinnostuit yhteistyöstä – katsotaan mitä keksimme yhdessä!

Laura Johansson
Toimitusjohtaja
Lvngroom Oy
laura.johansson@lvngroom.fi
@laurajohansson
050 555 9292


Jaa linkki

4 kommenttia

 1. Onnea ja menestystä, te rakkaat nuoret yrittäjät. Myötätuulta ja sisua vastatuulen pyörteisiin <3

  Vastaa
  • Kiitos Anu-Maria, katsotaan miten lähtee liikkeelle 🙂 /Laura

   Vastaa
 2. Hieno juttu!

  En tunne Karria kuin hyvin pienesti, mutta silläkin perusteella en voi muuta kuin onnitella, Kumpaakin, luultavasti.

  Valoisaa tulevaisuutta; sitä riittänee!

  Merja

  Vastaa
  • Kiitos Merja, Karri on hyvä tyyppi. En minä ihan ketä tahansa kelpuuttaisi kumppaniksi 😉

   Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *