Ida Henriksson: Prao på Lvngroom


Jaa linkki

Jag tycker det är roligt att vara prao elev på Lvngroom, eftersom jag länge haft ett stort intresse för främst fotografering men också media överlag. På Lvngroom får jag fotografera mycket och ha mycket med sociala medier att göra. Det är bra att men väljer en prao plats inom den branschen man skulle vilja jobba, därför valde jag att söka prao plats hos Laura.

Jag har bland annat fått som uppgift att göra inlägg och fotografera till Pargas malmens facebook sida, det har verkligen gett mej en helt annan synvinkel på malmen. På ytan är det inte många människor som rör sig på malmen, men gräver man lite djupare så finns det många som jobbar för den, den är rätt så livlig under ytan.

Att vara på prao på Lvngroom är verkligen roligt, spännande och omväxlande, man får träffa mycket nya människor och det jätte socialt, någonting som jag definitivt vill jobba som i framtiden.


Jaa linkki

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *